Zodra je zwanger bent kun je je bij ons aanmelden. Je kunt dat telefonisch doen, maar het kan ook met het aanmeldformulier hieronder. Het is niet nodig om eerst naar je huisarts te gaan, maar sommige huisartsen vinden het wel prettig als je dat wèl doet. Meld in elk geval wel even bij je huisarts dat je zwanger bent. De eerste afspraak bij ons plannen we het liefst als je 7 à 8 weken zwanger bent (gerekend vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie). De eerste afspraak duurt ongeveer 45-60 minuten.

We berekenen je uitgetelde datum en geven veel informatie over de zwangerschap, verschillende onderzoeken, voedingsadviezen, allerlei zaken die je moet gaan regelen en, desgewenst, informatie over onderzoeken naar aangeboren afwijkingen (prenatale screening). Verder zullen we je bloeddruk meten, je buik (baarmoeder) voelen en, afhankelijk van de zwangerschapsduur, naar het hartje van de baby luisteren (vanaf 12 weken) en/of alvast een eerste echo afspreken.

aanmelden eerste afspraak  spreekuren en controles

  Op maandag t/m vrijdag hebben we van 12.30-13.30 uur telefonisch spreekuur voor het maken van afspraken en het stellen van niet-dringende vragen. Tel: 06 – 105 441 80

  Op meerdere dagen (of dagdelen) houden we spreekuur aan de Barchemseweg 18 in Lochem.

   

  L E T O P !
  Het kan natuurlijk voorkomen dat we een bevalling hebben tijdens het spreekuur. In zo’n geval proberen we je zo snel mogelijk te bellen om de afspraak te verzetten.

  Verloskundigenpraktijk Buik&Co gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Verloskundigenpraktijk Buik&Co deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Verloskundigenpraktijk Buik&Co bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Verloskundigenpraktijk Buik&Co houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Verloskundigenpraktijk Buik&Co vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is.Verloskundigenpraktijk Buik&Co informeert patiënten over de rechten van de patiënten ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Verloskundigenpraktijk Buik&Co informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Verloskundigenpraktijk Buik&Co informeert patiënten indien Verloskundigenpraktijk Buik&Co bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.