Onze praktijk is gevestigd aan de Barchemseweg 18 in Lochem. We delen daar het praktijkpand met verschillende andere disciplines zoals osteopathie, podologie en (bekken)fysiotherapie, onder de naam ‘Zorg op 18’. We hebben onze eigen kamers in het pand waar we spreekuur en consulten doen.

Dinsdag, woensdag, donderdag, woensdagavond en donderdagavond hebben we spreekuur aan de Barchemseweg 18 in Lochem. Daarnaast lassen we nog weleens een extra spreekuur op een andere dag / tijdstip in. Dinsdags houden we vanaf 17.00 uur ook spreekuur in Laren in de praktijk van de huisartsen de Iongh en de Vries & Wijnheijmer. De praktijk is gevestigd aan de Westermark 2, 7245 DC te Laren (Gld).

Indien je zwangerschap gecontroleerd wordt door de gynaecoloog kun je je ook alvast bij ons aanmelden voor een kennismakingsgesprek voor de kraambedcontroles.

Op maandag t/m vrijdag hebben we van 12.30-13.30 uur telefonisch spreekuur voor het maken van afspraken en het stellen van niet-dringende vragen. Tel.: 06 – 105 441 80
Wij verzorgen zwangerschapscontroles, bevallingen en kraambedcontroles in de gemeente Lochem, Barchem, Ruurlo, Borculo, Laren, Harfsen en Almen. Steeds vaker krijgen we echter de vraag van mensen uit omliggende plaatsen of we hen ook willen begeleiden. We overleggen dan samen over de afstand en of we in geval van nood veilige zorg kunnen bieden. Als dat het geval is, ben je van harte welkom bij ons! Dus overleg bij twijfel gerust even wat de mogelijkheden zijn.