Het is verstandig om tijdens de zwangerschap alvast na te denken of je je kindje borst-of kunstvoeding wilt gaan geven. Wij zijn van mening dat borstvoeding de beste start is voor pasgeborenen, maar natuurlijk wordt er per situatie bekeken of het ook haalbaar is voor iedereen. Wij zullen dit tijdens de zwangerschap al met je bespreken.

Om de kans op succesvol borstvoeden zo groot mogelijk te laten zijn, raden wij je aan om al tijdens de zwangerschap een borstvoedingscursus te volgen. Deze wordt op onze eigen praktijk gegeven door Ellen. Zij geeft in een leuke cursusavond zinvolle informatie voor zwangeren en partners. Op de praktijk liggen flyers met de data voor 2022. De beste tijd om de cursus te volgen is ongeveer 4-6 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum.

De cursus is één avond: van 19:30 – 21:00.

Enkele onderwerpen die deze avond behandeld zullen worden zijn:

  • Hoe werkt borstvoeding?
  • Aanleggen van de baby
  • Kraamperiode
  • Borstvoeding en werk

 

Aanmelden voor deze cursus kan via:
Mail: ereek@buikenco.nl. Vermeld daarbij of je alleen of samen komt. Heb je op voorhand al vragen? Dan kan je deze bij je aanmelding benoemen.

De kosten zijn €25,- per persoon. Partners mogen gratis mee. Aan het eind van de avond graag contant afrekenen. Je krijgt dan een factuur mee om te dienen bij je zorgverzekeraar. Deze cursus wordt namelijk door de meeste zorgverzekeraars vergoed.