Een zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven. Er vinden grote veranderingen plaats en iedereen ervaart dat weer anders. Daarbij begeleiden wij je graag; zowel vóór, tijdens als na je zwangerschap! Persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, laagdrempeligheid, kwaliteit en “zorg op maat”, waarbij uitgegaan wordt van jouw/jullie wensen en verwachtingen, staan bij ons voorop. Onze praktijk bestaat uit drie verloskundigen: Sabien Dokter, Marrianne te Loo en Ellen Reek. Daarnaast is Jeanne de Vries onze vaste waarneemster.
Het werken als verloskundige is een voorrecht, maar het is soms ook pittig. Daarom verdelen we de diensten goed. Dit houdt ons scherp en fris om onze cliënten altijd de rust, tijd en aandacht te geven die zij verdienen! Wij werken heel nauw samen en doen ons uiterste best om jouw zwangerschap, bevalling en/of kraambed goed te begeleiden. Om ons goed te leren kennen, streven we ernaar dat je zoveel mogelijk om-en-om bij ons op het spreekuur komt.

Ontdek het team

Sabien Dokter Buik en Co

Geboren op 21 februari 1970 te Lochem! Na de middelbare school heb ik de HBO-V gedaan en daarna 11 jaar met veel plezier als verpleegkundige gewerkt. In 2003 durfde ik gelukkig nog de stap te zetten naar een lang gekoesterde wens: Verloskunde studeren. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! In 2006 ben ik afgestudeerd en in augustus
van dat jaar, samen met Marrianne, gestart met onze eigen Verloskundigenpraktijk Buik&Co! Naast verloskundige kun je me ook tegen komen als echoscopiste in onze praktijk.

Ik ben getrouwd met Daan en trotse moeder van Stijn (2000), Joost (2002) en Loes (2004)! Werken als verloskundige is heel afwisselend: intiem, bijzonder, liefdevol, spannend, onregelmatig :-), maar vooral zooo bijzonder en mooi!!!

Marrianne te Loo Buik en Co

Ik ben op 20 juli 1960 geboren. Na mijn verpleegkundige opleiding en aanvullende specialisaties kon ik ik 2003 mijn hart volgen: verloskunde studeren. In 2005 studeerde ik af en in 2006 ben ik onze praktijk gestart. Nog steeds ben ik verwonderd en kan het zwangerschaps- en baringsproces mij ontroeren.

Het is voor mij een uitdaging om met (aanstaande) ouders te zoeken naar de voor hen beste vorm van zorg. Ik geniet daar van, het maakt me blij. Het doet me goed als ouders een goede start met hun baby kunnen maken.

Ik ben getrouwd met Erik, we hebben samen 2 prachtige volwassen kinderen: Bas en Saskia.

Ellen Reek Buik en Co

Ik ben Ellen Reek, geboren op 8 juni 1988 te Geleen. Na mijn VWO diploma ben ik verloskunde gaan studeren in Maastricht en vanaf 2013 ben ik werkzaam bij Buik en Co! Ons vak is ongelofelijk bijzonder, indrukwekkend en vaak heerlijk druk. Om het cirkeltje van een prille zwangerschap tot en met het kraambed rond te mogen maken met ouders geeft dan ook ontzettend veel voldoening!
Naast verloskundige ben ik ook Lactatiekundige IBCLC in onze praktijk.

Ik ben getrouwd met Renzo en trotse moeder van Jolie (2020) en Romée (2022)

Jeanne de Vries Buik en Co

Ik ben Jeanne de Vries, afkomstig uit een grote levendige familie in de Betuwe. Eind 2022 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Ik werk als waarneemster wat betekent dat ik werk in de vakanties van Ellen, Marrianne en Sabien en wanneer er verder nodig zal zijn. Ik ben dol op dit vak, omdat geen dag hetzelfde is. Ik zie een zwangerschap en bevalling nog steeds als een enorm wonder en blijf versteld staan van de kracht van een moeder in spe! Mijn streven is om een onvergetelijke ervaring, waar jullie als (aanstaande) ouders achteraf goed op kunnen terugkijken,  mogelijk te maken.